U punoj dvorani u Ulicama održan preizborni skup Koalicije HSS-Braća Radić-HDZ1990
- ponedeljak, 30 septembar 2024 15:28
- Autor eBrcko
- Kategorija: Izbori 2024
Nositelj liste Koalicije HSS-Braća Radić-HDZ1990 za Skupštinu Brčko distrikta g.Pejo Mendeš istaknuo kako su ljudi sa ove liste bili nositelji značajnih funkcija, konkretno četiri čovjeka sa ove liste su bili predstojnici odjela u Vladi Brčko distrikta BiH, a jedan i savjetnik gradonačelnika.
Svi od reda su pokazali da znaju upravljati procesima, časno i pošteno raditi i činiti dobro za sve građane.
Domaćin i kandidat na listi Koalicije, Tomislav Stjepanović istaknuo je da Kolaciju podržava i oko 60 mladih studenata, koji tek trebaju i hoće dati svoj doprinos zajednici u kojoj žive.
Mi nismo nacionalno isključivi i imamo prijatelja svih nacionalnosti. Time se ponosimo, za razliku od ‘’STOŽERNIKA’’ koji bi da prebrojavaju krvna zrnca.
Mi ne mašemo zastavama i ne stvaramo cirkus po cestama da bi pokazli svoju nadmoć, to rade oni koji se boje da će izgubiti vlast i sami sebe pokušavaju ohrabriti.
Narodu je jasno da su upravo vaši mahači zastavama oni koji su se dobro okoristili o stranku i budžet, a sve na račun našeg naroda kojemu prodajete maglu više od 20 godina.
Mi radimo u miru i nudimo konkretne mjere za razvitak gospodarstva, unapređenje obrazovanja, zdravstva, kulture, sporta i drugog.
Vaši kadrovi su napravili ogromnu štetu u svim oblastima i to moramo ispravljati.
Okupljenim građanima Župe Ulice i susjedenih mjesta obratio se i ugledni gospodarstvenik porijeklom iz Ulica, g.Tomislav Antunović, koji je prenio svoja iskustva iz kuta poslovanja svoje firme koja ima promet veći od budžeta Brčko distrikta BiH.