JavaScript nije omogućen, molimo provjerite postavke vašeg pregledača.

A+ R A-
baner zivan desktop

U punoj dvorani u Ulicama održan preizborni skup Koalicije HSS-Braća Radić-HDZ1990

hdz 90U punoj dvorani u Ulicama održan je preizborni skup Koalicije HSS-Braća Radić-HDZ1990. Prezentiran je plan i program ove koalicije sa konkretnim mjerama koje bi trebali pomoći boljitku i podizanju kavliteta života svih građana Brčko distrikta BiH.

Nositelj liste Koalicije HSS-Braća Radić-HDZ1990 za Skupštinu Brčko distrikta g.Pejo Mendeš istaknuo kako su ljudi sa ove liste bili nositelji značajnih funkcija, konkretno četiri čovjeka sa ove liste su bili predstojnici odjela u Vladi Brčko distrikta BiH, a jedan i savjetnik gradonačelnika.

Svi od reda su pokazali da znaju upravljati procesima, časno i pošteno raditi i činiti dobro za sve građane.

Domaćin i kandidat na listi Koalicije, Tomislav Stjepanović istaknuo je da Kolaciju podržava i oko 60 mladih studenata, koji tek trebaju i hoće dati svoj doprinos zajednici u kojoj žive.
hdz 90 1
Mi nismo nacionalno isključivi i imamo prijatelja svih nacionalnosti. Time se ponosimo, za razliku od ‘’STOŽERNIKA’’ koji bi da prebrojavaju krvna zrnca.

Mi ne mašemo zastavama i ne stvaramo cirkus po cestama da bi pokazli svoju nadmoć, to rade oni koji se boje da će izgubiti vlast i sami sebe pokušavaju ohrabriti.

Narodu je jasno da su upravo vaši mahači zastavama oni koji su se dobro okoristili o stranku i budžet, a sve na račun našeg naroda kojemu prodajete maglu više od 20 godina.
hdz 90 2
Mi radimo u miru i nudimo konkretne mjere za razvitak gospodarstva, unapređenje obrazovanja, zdravstva, kulture, sporta i drugog.

Vaši kadrovi su napravili ogromnu štetu u svim oblastima i to moramo ispravljati.

Okupljenim građanima Župe Ulice i susjedenih mjesta obratio se i ugledni gospodarstvenik porijeklom  iz Ulica, g.Tomislav Antunović, koji je prenio svoja iskustva iz kuta poslovanja svoje firme koja ima promet veći od budžeta Brčko distrikta BiH.
miga new

Granični prelaz UŽIVO

ebrcko-live
ico-face  ico-yt  ico-twiter  android  radio
icotel  065-879-448             icomail[email protected]           icoloc Desanke Maksimović 7/c, 76100 Brčko           icoet Marketing          icoetProdukcija           icoetImpressum